post

Strömtorps juniorlag säljer Bingolotter

Bingolotto är utan tvekan Degerfors största folkspel. Ända sedan Bingolotto startade med Leif loket Olsson har mängder av storvinster vunnits av personer bosatta i Degerfors Kommun.

Vi i Strömtorps IK som så många andra föreningsmänniskor i landet har engagerat oss i att sälja bingolotter för att jämna ut kassan och få mer över till våra evenemang kring matchdagarna.

Det som är så bra är att allt överskott på försäljningar av bingolotter går oavkortat till oss som förening.

Vi bestämmer själva på vilket sätt vi vill använda pengarna. Exempelvis kan vi renovera klubbhuset, köpa in utrustning eller nya matchställ, göra studieresor eller finansiera tävlingar och turneringar. Valfriheten är stor för när det kommer till försäljning av bingolotter.

en vinstmaskin för både bingo online och för spelarna

BingoLotto sänds söndagar 18.00-20.00 i TV4. Under ett år sänds 40-50 program. Då skapar bingolotto ca 20 nya miljonärer och nästan 200 nybilsägare. Sedan är det tusentals andra som vinner vinster för miljontals kronor i form av kontanter, resor, inredning, hemelektronik och mycket mer. Och för varje år blir överskottet till Sveriges föreningsliv omkring 200 miljoner kronor!

Vi i ledningen för Strömtorps IK vill självklart vara med och bidra till föreningslivet genom att låta våra juniorer sälja bingolotter runt om i Degerfors.

Förra året inbringade vi 22 378 kr genom försäljningen av lotter. Pengar gick då till att investera i nya matchtröjor.